Škoda Connect

Vi præsenterer Škoda Connect – onlinetjenesterne, der giver dig det fulde udbytte hver eneste dag! Hvis du tilkøber alle eller bare nogle af disse tjenestepakker, får din bil en lang række nye features, der omfatter underholdning på farten, pleje og din sikkerhed.

Infotainment Online

Infotainment Online-tjenesterne vil hjælpe dig med at komme sikkert og komfortabelt frem til din destination, hver gang. De er tilgængelige til Škoda infotainmentsystemerne Amundsen og Columbus. Tjenesterne er gyldige i 12 måneder og skal derefter fornys.

Med infotainment online får bl.a. disse muligheder: 

  • Find parkeringspladser
  • Online trafik information
  • Tankstationer 
  • Vejret 
  • Online POI søgning

Og meget meget mere. Det hele direkte på din skærm i bilen. 

Care Connect: Proactive service

Proactive Service er klar til at hjælpe dig med at håndtere fejlfunktioner eller andre anliggender realateret til din bils tilstand.

Bilen sender automatisk besked til dit foretrukne Škoda væksted, når det er tid til service eller hvis der mod forventning skulle opstå en teknisk fejl på bilen hvor en fejllampe tænder.Ved køb af Care Connect, får du mulighed for at ringe op til vores Škoda kundecenter og Škoda vejhjælp, blot ved tryk på enkelt knap, monteret i loftbeklædningen.

Har du brug for assistance fra en 112 Alarmcentral, skal du blot trykke på den røde SOS knap, hvorved der ringes op til 112, som så hjælper dig. Involveres din bil i en hændelse hvor bilens sensorer registrerer et kraftigt sammenstød, ringes der automatisk op til 112 Alarmcentralen.

Care Connect: Remote Access

Remote Access er en helt ny måde til at holde styr på din bil ved at koble bilen op med en smartphone. Så kan du bruge din telefon til at holde styr på bilen og modtage statusalarmer. Tjenesterne er gyldige i 12 måneder og skal derefter fornys. Care Connect-tjenesterne er kompatible med de fleste infotainmentsystemer.


Har du endnu ikke fået aktiviteret Škoda Connect, så går du glip af de mange fede features, der omfatter underholdning på farten, pleje og din sikkerhed.

Aktivér dit Škoda Connect

Tjek tilgængeligheden for din bilmodel

 Læs mere om Škoda Connect